Cookhouse

Cookhouse bestaat uit twee broers die samen opgroeiden in een muzikaal gezin. De jongste van de twee, Ronald Hendriksen (lead zanger en gitarist), schrijft voornamelijk de tekst & muziek. Jeroen Hendriksen is de percussionist en het klankbord van Cookhouse. Jeroen versterkt de muziek met ritme, ambiance en performance. Hij is het onmisbare ingrediënt in Cookhouse.

De naam Cookhouse is niet zo zeer geïnspireerd door de kooktalenten van de twee broers, maar op de sfeer in de keuken, het hart van het huis. Hier komen vaak de meest oprechte gesprekken tot stand en kennen creativiteit & inspiratie geen grenzen. De inspiratie voor de muziek komt voort uit liefde, vriendschap, familie en de wereld om hun heen.

De twee broers hebben een ongekend sterke band door hun passie voor muziek, de liefde voor creativiteit en de drang om te blijven creëren. Ronald en Jeroen zijn zowel twee tegenpolen als twee handen op één buik. Zo drijft Ronald meer op emotie en is hij de dromer in de keuken. Ter- wijl Jeroen extravert is en er voor zorgt dat mensen zich welkom voelen in Cookhouse.

Ronald is de chef, Jeroen is de gastheer.

Afgelopen februari kwam de debuut ep LOVE/LUST uit. In maart, april en mei tourt Cookhouse door het land met hun gloednieuwe plaat op zak.

Boekingen: gijs@postulartmusic.com