Mango Zabba

mango-zabba-13mb

Altijd al een tijdmachine willen ervaren? Dit is je kans! De Utrechtse trip-rock formatie Mango Zabba neemt je mee terug naar de rockende 60’s, spaced met je in de 90’s en schopt je daarna terug naar de toekomst. Met inspiraties als Butthole Surfers, King Gizzard & The Lizard Wizard en The Doors ga je kopje onder in de wacky gitaarriffs en worden de rauwe zangpartijen over je heen gespoeld.

Mango Zabba heeft binnen anderhalf jaar al een goede naam opgebouwd in en rondom Utrecht. Ze stonden in zalen als Metropool, Het Burgerweeshuis en Sugarfactory en stonden begin 2017 op een showcase tijdens Eurosonic Noorderslag. Daarnaast hebben ze supportshows verzorgd voor o.a. Nick Oliveri (QOTSA), Shaking Godspeed en The Grand East. Nadat ze in mei 2016 op een drukbezocht Jannarok Festival hun eerste E.P. presenteerden hebben ze een tour gedaan langs de kust van Frankrijk.

Met een arsenaal aan nieuwe songs zijn ze van plan in maart 2017 opnieuw de studio in te duiken. Met een nieuwe E.P. en een nieuwe moddervette sound zijn ze klaar om heel Nederland te veroveren!

Boekingen: jim@postulartmusic.com (Jim van Kooten)