Jasper Mook

Jasper1FXflair
Jasper Mook kwam in juni 2015 terug met de single ‘Someday’ en de daarbij horende videoclip. Ook was hij door zijn deelname aan de Popronde 2015 dit najaar door heel Nederland te zien. Begin 2016 verschijnt een nieuwe single en vervolgd hij zijn tour door Nederland én het buitenland.

Jaspers solocarrière kreeg een extra duwtje in de rug door zijn finaleplaats in het televisieprogramma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’ in 2013. Deze tv-performance zorgde voor een flinke groei in zijn al loyale fanbase, die hij door vele YouTube-filmpjes al jaren weet te bedienen. Jasper bracht zijn eerste twee singles ‘Take Me There’ en ‘What I Miss’ uit in 2013. Deze zijn gemixed door de 9 maal Grammy-award winnaar F. Reid Shippen, en gemasterd door Tom Coyne (Taylor Swift, Maroon 5, Adele).

Jasper werkt al jaren lang hard aan zijn carrière. Zo was hij de drijvende kracht achter de pop/rock band ‘I’ll Pick You Up’, die het podium heeft gedeeld met bands als Hot Chelle Rae en We The Kings. Als soloartiest speelde hij veel in het buitenland. Zo werd hij in Noorwegen gescout door een Spaanse promoter, door wie hij elke week in Barcelona werd geprogrammeerd. Deze optredens hebben bijgedragen aan de ambitie om zijn vleugels te spreiden en zijn doelen te stellen op een internationale carrière als solo artiest.

Jasper speelde zijn eerste grote tour in 2013 in zalen als Paradiso, Tivoli, Effenaar en de Melkweg. Hier heeft hij het podium mogen delen met bands als Yellowcard, You Me At Six en Megan Nicole. In 2014 heeft hij getourd in Ierland, gevolgd door verschillende shows in de UK. Na deze tour heeft hij besloten om met zijn muziek in een andere vorm verder te gaan. Als een afsluiting van deze periode bracht hij zijn live EP ‘Home’ uit. Deze werd mede werd gefinancierd door een succesvolle crowdfundingactie, gesteund door zijn fans en Jared Leto van 30 Seconds to Mars.

Jasper Mook op:
Facebook
Youtube

Boekingen: jim@postulartmusic.com (Jim van Kooten)
Management: joris@postulartmusic.com (Joris Postulart)