Mango Zabba

Mango Zabba is een drie-koppige triprock band uit Utrecht. De band is geïnspireerd door bands als The Butthole Surfers, Tame Impala en Queens of the Stone Age. Hierdoor brengt de band een eigen sound met zich mee met een explosieve mix van verschillende rock en psychedelische invloeden.

Met de eerste nummers op zak heeft Mango Zabba al mooie shows gespeeld. Onder andere hebben zij voorprogramma’s gedaan van Nick Oliveri (ex QOTSA), Shaking Godspeed en The Grand East (dB’s, V11, Metropool) en speelden ze in de zomer van 2016 op verscheidene surfcamps in Frankrijk.

De potentie viel afgelopen jaar ook op bij het Burgerweeshuis. Zo werd de band uitgekozen voor de Burger Beurs (project voor talentontwikkeling). Dit resulteerde o.a. in de debuut-EP Rubber Room welke in 2018 verscheen tijdens de release in een bomvolle dB’s. 3VOOR12 Utrecht: “Mango Zabba kan terugkijken op een mooie en vermakelijke releaseshow. Een arsenaal aan nieuwe songs, wordt ter gehore gebracht. Een liveshow vol met gitaareffecten en een lekkere vibe.”

Na de release in februari zijn ze de clubs ingegaan, langs o.a. Stathe, Altstadt, Fluor.

Boekingen: jim@postulartmusic.com (Jim van Kooten)