Stennis

Boerenbalkan. Polderpolka. Sovjetschlager. Stennis is een frisse band uit de Randstad die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt hedendaagse thema’s als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en vooral heel erg lekker.

Sinds de singlerelease van debuut ‘Kan Niet Kiezen’, op Valentijnsdag 2018, gaat het als een speer. De band breekt café’s, festivals en podia door het hele land af. Van theaterwalhalla Oerol tot dancegigant Solar Weekend, van het legendarische Countdown Café naar de gekste provinciale afterparties en shows met De Dijk.

Na diverse singles en b-kantjes verscheen op 14 februari 2020, exact twee jaar na het debuut, EP ‘Houten Klaas’. Een maand later ging de wereld op slot, en werden alle optreden van Stennis afgezegd of uitgesteld. Zodra de pandemie definitief voor bij is pikt Stennis, een liveband pur sang, de draad weer op.

“De liedjes toveren zowel bij de band als het publiek een glimlach op het gezicht. De nummers zijn extreem aanstekelijk, waardoor de voetjes in de zaal van de vloer gaan.” – 3voor12/Utrecht over de show op Club 3voor12 (maart 2018)

Management: joris@postulartmusic.com (Joris Postulart)
Boekingen
jim@atlas-agency.nl (Jim van Kooten)