Bas Bons – WAKKER (Album-release)

geplaatst op januari 30, 2017 Categorieën Album, Bas Bons, CD

“Na jaren ploeteren en zwoegen presenteer ik 5 maart apetrots: WAKKER, mijn album met liedjes en verhalen. Samen met een liveband laat ik jullie alle hoeken van de zaal en mijn leven zien.

Ik ben Bas Bons en ik ben verhalenverteller. Ik speel, schrijf, zing en componeer voor mezelf en voor anderen. Met uiteenlopende composities, melodieën en teksten probeer ik mijn verhalen te schilderen. Zo wil ik mijn publiek meenemen op een reis naar de uithoeken van de gedachten en gevoelens in mijn brein.

Je zou me kunnen kennen als pianist en toetsenist van verschillende bands. Af en toe was ik te zien op de achtergrond bij TV-programma’s als ‘The Voice (Kids)’ en vele andere programma’s. Het grootste bereik had ik met mijn eigen liedjes in het programma ‘de Beste Singer-Songwriter’ op NPO3. Ook trad ik op in ‘De Wereld Draait Door’ en ‘De Ochtendshow’ van Giel Beelen.

Ik heb mooie dingen meegemaakt, die ik vertel in mijn liedjes en verhalen op het podium. Zo was ik ooit de enige fysiotherapeut die aan het conservatorium studeerde, heb ik verre reizen gemaakt en heb ik in een circus gewerkt. Ik ben in een opwelling van Italië naar Nederland gefietst en heb een stompzinnig eenzijdig ongeluk gehad. Daarnaast ben ik mijn grote liefde kwijtgeraakt en heb ik haar in Zuid Afrika weer teruggevonden en ben uiteindelijk met haar getrouwd. Nog veel meer van dit kun je allemaal horen en meemaken in mijn voorstellingen, die ik door heel het land geef.

Binnenkort komt mijn debuutalbum “Wakker” uit! Tijdens de voorstelling van 13 november in Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort was ‘ie al exclusief te verkrijgen voor degenen die in de zaal zaten! De echte release van dit album zal op 5 maart 2017 zijn. Na jaren hard werken, zoeken, proberen, bijschaven, vallen, opstaan ben ik apetrots op het resultaat en ik kan niet wachten om de liedjes en verhalen met de hele wereld te gaan delen. Twee singles van het album zijn al te vinden op iTunes en Spotify!”

Bas Bons
‘Wakker’ – CD-presentatie
Zondag 5 maart 2017
15:30
Tickets, 10 euro: https://www.yourticketprovider.nl/events/16353-bas-bons-wakker-album-release/