Drunken Dolly – Alcoholic Rhapsody (release)

geplaatst op september 5, 2017 Categorieën Album, CD, Drunken Dolly, Tour

Zet het bier maar vast koud want het debuutalbum en de tour van Drunken Dolly komen eraan!

Hard werken en hard zuipen! Dat kunnen deze mannen uit wereldhavenstad Rotterdam als geen ander. Met (ex-)leden van The Apers en The Bat Bites in de gelederen viert Drunken Dolly al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live) verzorgden.

Om eindelijk hun live-reputatie op te verzilveren dook Drunken Dolly met producer Simon “Speechless” Baken de studio in om hun debuutplaat, Alcoholic Rhapsody, op te nemen.

In 45 minuten bezingt Drunken Dolly de roes en de kater, de liefde en de eenzaamheid, het leven en de dood, over een partijtje stevige poppunk met dorstig makende banjo- en mandolinepartijen. Denk aan bands als NoFX, Rancid, Dropkick Murphys en Flogging Molly.

Vanaf 9 september is het door Nick Zampiello (die eerder o.a. Dropkick Murphys’ Meanest of Times masterde) gemasterde resultaat verkrijgbaar op LP, CD en als download. Alcoholic Rhapsody is een geweldige plaat om thuis bij in te drinken, maar live komt Drunken Dolly ultiem tot zijn recht!

Van 9 september tot en met 18 november is het frivole plaatje live te bewonderen vanuit het publiek van jouw favoriete plekje in Nederland.