Over

Postulart Music is een breed georiënteerd muziekbedrijf. Sinds 2009 verzorgt Postulart Music het dagelijks management, boekingen en releases van artiesten; de jonge onderneming wordt ook ingehuurd door festivals, venues en andere culturele instellingen. De specialisatie van Postulart Music ligt naast de persoonlijke begeleiding van artiesten bij het programmeren en coördineren van evenementen in midden-Nederland. Sinds 2019 het bedrijf langzaamaan van een artiestgerichte onderneming geëvolueerd richting een ervaren muzikaal en organisatorisch servicebureau dat door diverse partijen in de sector wordt ingezet.

In 2011 studeerde eigenaar Joris Postulart (1989) af met een ondernemingsplan voor Postulart Music aan de opleiding Music Management aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds begin 2013 is het een fulltime business voor Joris. Dat Postulart een eigen bedrijf zou beginnen zat er al jaren aan te komen. Al voor en tijdens zijn studie richtte Joris diverse boekingskantoren en labels op. Daarnaast deed hij veel ervaring op bij onder andere Excelsior Recordings, Tivoli en 3voor12. Ook de artiestenkant is voor Postulart geen onbekend gebied: met zijn eigen bands speelde hij ruim 200 shows in acht landen.

Sinds 2013 heeft Postulart Music zich ontwikkeld tot een betrouwbare en gedreven partner voor culturele partijen van allerlei soorten in midden-Nederland. Postulart Music programmeert, regisseert en stuurt aan. Of het nou om een lokaal evenement gaat, of een complete tournee van bijvoorbeeld Roxeanne Hazes.

In 2015 en 2016 is Postulart Music versterkt door twee extra boekers en is het roster flink uitgebreid. Sinds oktober 2018 is een deel van de boekingsafdeling met hoofdboeker Jim van Kooten meegegaan naar Atlas Agency, een partner van Postulart Music. Anno 2021 richt Postulart Music zich op de volgende langdurige projecten:

Projecten

 • GIGANT - 
  Programmering pop en dance
  Postulart Music verzorgt de pop- en danceprogrammering van dit Apeldoornse poppodium, met een zaal voor 500 mensen en een café met een capaciteit van 150.
 • FLUOR - 
  Talentontwikkeling
  Voor Amersfoorts poppodium FLUOR verzorgen wij diverse projecten op het gebied van Cultuur & Educatie, brengen we concepten op het podium en geven we lokale acts de ruimte.
 • Boothill Saloon - 
  Programmering
  Postulart Music programmeert één a twee avonden per week in 120-cap venue Boothill Saloon in Amersfoort centrum. De club is gespecialiseerd in blues, punk, indie en meer alternatieve rock. Ook de evenementen die gelieerd zijn aan de Boothill worden door Postulart Music geprogrammeerd, zoals het Amersfoorts Bevrijdings Festival, Midzomernacht en Amersfoorts Bockbier Festival.
 • ABF - 
  Programmering
  Voor de concepten Amersfoorts Bockbier Festival (oktober) en Amersfoorts Bevrijdings Festival (5 mei) verzorgen wij de line-up.