Postulart Music Academy

geplaatst op oktober 16, 2017 Categorieën Educatie

Je speelt in een band, of wilt dat graag, maar hebt geen idee hoe je nou eigenlijk aan optredens komt. Of je muziek op Spotify krijgt. Of fans aan je weet te binden. En als dat eenmaal lukt, hoe ziet die hele wereld er dan uit waar je in terecht komt? Al die platenlabels, boekers, publishers, programmeurs, noem maar op…

Postulart Music en FLUOR slaan de handen ineen om muzikanten, jong en oud, die meer willen weten over het hele circus rondom de muziek in een stoomcursus op te leiden. Drie maandagavonden achter elkaar leer je alles over de muziekindustrie en krijg je de tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan, als self-made muzikant, manager, boeker of programmeur.

De spoedcursus wordt gegeven door Joris Postulart, die vanuit zijn bedrijf Postulart Music al jaren diverse posities in de muziekindustrie bekleed. Elke avond komt er ook een interessante gast mee om uit te weiden over zijn of haar specifieke vakgebied. Aan het einde van de drie avonden ben je een ster in het verkopen van jezelf en heb je het zelfvertrouwen te bouwen aan een glansrijke rock’n’roll-carriere.

Om het lekker persoonlijk te houden, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus is dit iets voor jou? Meld je dan snel aan voor er geen plek meer is.

De cursus vindt plaats op maandagavond van 20:00 tot 22:00, 13 t/m 27 november. Drie avonden dus, elk met een ander thema, elk met elkaar verbonden. Alles of niets. Grijp je kans!

Tickets zijn beschikbaar via de FLUOR-website, a €60,- per stuk (voor de drie avonden samen, inclusief een drankje!).

https://fluor033.nl/programmaitem/postulart-music-academy