Postulart Music-showcase in Amsterdam

geplaatst op mei 19, 2015 Categorieën COPPERSKY, De Koorts, Live, Willem Wits

Het Amersfoortse label en muziekbedrijf Postulart Music spreidt haar vleugels en vliegt op 4 juni eenmalig richting de hoofdstad voor een uit-de-kluiten-gewassen-bedrijfsuitje. Iedereen is welkom!

COPPERSKY bracht op 18 april een nieuwe 7″ uit, een voorloper van het tweede album dat in het najaar wordt verwacht. Deze ‘band of brothers + twee vrienden’ won in 2013 al de 3VOOR12/Utrecht Award voor ‘meest veelbelovende act’, een belofte die ze momenteel aan het inlossen zijn. Groots, straks en meeslepend.

Indierockers De Koorts gooien sinds de release van hun single ‘Maalstroom’ hoge ogen. De track belandde direct op vele playlists, waaronder op die van het Amsterdamse Radio Mortale, de 3voor12 Luisterpaal en IndieXL. Op 1 mei verscheen ‘Maalstroom EP’, met zes Nederlandstalige indietracks. Postulart Music is het pleeggezin van de bastaardkinderen van Arcade Fire en Frank Boeijen.

Willem Wits is een ware cultheld in Amersfoort. De multi-instrumentalist bracht onlangs single ‘Pappa’ uit. Voor de videoclilp ging hij, onder het oog van verborgen camera’s, op date met zestien vrouwen. De one-man-band brengt ‘kinderliedjes voor volwassenen’, zijn tweede album ‘Jochie Toch’ wordt medio september verwacht.

Winston Kingdom
Warmoesstraat 131
1012 JA Amsterdam

Deuren: 21:00
Entree: 6 euro