Showcase op Eurosonic / Noorderslag

Vrijdag 13 januari presenteert management- en boekingskantoor Postulart Music (een deel van) haar roster in Groningen, tijdens de vierdaagse muziekconferentie Eurosonic/Noorderslag. Vanavond op de bill:

DRUNKEN DOLLY
Met hun snelle punk met folk invloeden weten ze van elke vloer een met bier bedekte dansvloer te maken. Dus trek die regenlaarzen maar uit de kast, haal een biertje bij de bar en brul mee. In 2015 was Drunken Dolly de feestband van Popronde Nederland. Een show van Drunken Dolly zit altijd vol energie en een goed feest kan niet gek genoeg! Nieuwe EP medio 2017.

ORANGE MAPLEWOOD
Orange Maplewood is een Nederlandse rockband met roots in de Achterhoek, maar opereert tegenwoordig vanuit Amsterdam. De band maakt intense, melancholische muziek met hints naar de alternatieve scene uit de jaren 90. Volgens NMTH een mix van Wavves-achtige postgrunge, Oasis-achtige Britrock en Ty Segall/FIDLAR-achtige garagefun. Oftewel: dat wil je gaan checken! Nieuw album medio 2017.

WILLEM WITS
Willem Wits bewijst op zijn album ‘Jochie Toch’ dat hij een bijzonder, eigenwijs talent is. Na jarenlang in bands te spelen met o.a. Jett Rebel en IX toerde hij de wereld over met Herman van Veen. Hij kan met zijn band zowel ingetogen en poëtisch als feestelijk en dansbaar spelen. Het bracht hem al naar o.a. Tivoli en Paradiso. 2017 staat in het teken van GODCYCLUS; het nieuwe project van Willem Wits, bestaan uit een roman, album en film. En natuurlijk een spannende, knotsgekke liveshow.

MANGO ZABBA
Mango Zabba is een 4-mans spacerock band uit Utrecht. Geïnspireerd door bands als Cream, Pink Floyd, The Doors en David Bowie brengt de band een explosieve mix van rock, psychedelica en blues. Met dikke riffs, rauwe melodische zangpartijen en spacey gitaarsolo’s van de virtuoze frontman.